ДИПС ДОРС ГРУП ЕООД

ДИПС ДОРС ЕООД е българска фирма специализирана в доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз на широка гама врати, автоматизация и комплексни решения за обработка на товари. Екипът на фирма ДИПС ДОРС ЕООД разполага с дългогодишен пазарен опит както в областта на монтажните работи така и в търговията на едро с врати, автоматика и компоненти и части за тях.

Благодарение на натрупаният с годините опит, често се случва специалистите ни да биват консултанти не само на наши крайни клиенти, но и на фирми със сродна с нашата дейност. Клиентите ни могат да се допитат до нас по всички въпроси свързани с предлаганите гаражни врати, автоматични врати, противопожарниврати и носещи елементи. Консултацията може да обхваща размери на вратите, функционална съвместимост, преценка на най-подходящи врати и най-правилна автоматична система, възможност за монтаж при вече изградено помещение, възможности за цветови решения и много други.

Предлагаме на своите клиенти цялостно изпълнение. Фирмата бързо се наложи успешно на пазара, като се открои с коректност, професионализъм и качество. Стремим се към създаване на постоянни партньори, както и да печелим доверието на строително-инвестиционните компании. Отговорността пред хората предпочели да работят с нас ни задължава! Предимствата дали ни основание да смятаме, че сме желан партньор са:

  • Дистрибуция
  • Иновации
  • Професионализъм
  • Сервиз

ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТИ

Входни врати

Гаражни врати

Интериорни врати

Лифт системи

Пожарни врати

Scroll to Top