Блиндирани врати

Блиндираните врати са съвременно високотехнологично средство за защита на дома от нежелан достъп. Сигурността, която гарантират се определя от здравината на тяхната конструкция и и надеждността на заключващата система.

Линия „Матрикс“ и линия „Монолит“

Линиите „Матрикс“ и „Монолит“ включват блиндирани врати с класическа носеща конструкция, обединени от обща външна визия. Тези врати са гладки, без релеф и изрязване. „Матрикс“ са изпълнени със завършващо покритие от полиуретанова боя, а „Монолит“ – с естествен фурнир.

Блиндираните врати от тези линии са особено подходящи за задоволяване на вкусови предпочитания към семплите и изчистени форми.

Линия „Перфект“

Подобно на другите линии, блиндираните врати „Перфект“ имат класическа носеща конструкция от стомана. Техният характерен облик се обуславя от оформянето на едностранен или двустранен релеф по повърхността на вратата. Формите на релефа могат да бъдат подчертани по два начина и вратите могат да бъдат изпълнени като таблени или фрезовани.

Вратите „Перфект“ се отличават като стилни и елегантни. Те чудесно се вписват в общия интериорен контекст на дома и отлично се съчетават със съответните интериорни врати.

Линия „Гарант“ и линия „Максимус“

Блиндираните врати от линии „Гарант“ и „Максимус“ са специално проектирани и предназначени за къщи. Те имат подсилена стоманена конструкция с характерно изрязване и остъкляване на отвор.

Естетическият вид на вратите е изключителен. Те осигуряват допълнително осветяване на вътрешното пространство, като същевременно с това обогатяват външната фасада на къщата.

Линия „Line“ и линия „Нова“

Линиите „Line“ и „Нова“ включват блиндирани врати с традиционна конструкция и модернистичен външен вид. Характерно за тях е вграждането на алуминива лайсна или иноксова лента.

Моделите от тези линии са изключително ефектни. Визията им е стилна, семпла и същевременно с това силно атрактивна. „Line“ и „Нова“ отлично допълват съвременни модернистични интериори с урбанистичен облик. Те чудесно се съчетават със съответните стилови линии интериорни врати.

ГАЛЕРИЯ

Scroll to Top