Алуминиеви входни врати

Блиндираните врати са съвременно високотехнологично средство за защита на дома от нежелан достъп. Сигурността, която гарантират се определя от здравината на тяхната конструкция и и надеждността на заключващата система.

Линия „Матрикс“ и линия „Монолит“

Линиите „Матрикс“ и „Монолит“ включват блиндирани врати с класическа носеща конструкция, обединени от обща външна визия. Тези врати са гладки, без релеф и изрязване. „Матрикс“ са изпълнени със завършващо покритие от полиуретанова боя, а „Монолит“ – с естествен фурнир.

Блиндираните врати от тези линии са особено подходящи за задоволяване на вкусови предпочитания към семплите и изчистени форми.

Линия „Гарант“ и линия „Максимус“

Блиндираните врати от линии „Гарант“ и „Максимус“ са специално проектирани и предназначени за къщи. Те имат подсилена стоманена конструкция с характерно изрязване и остъкляване на отвор.

Естетическият вид на вратите е изключителен. Те осигуряват допълнително осветяване на вътрешното пространство, като същевременно с това обогатяват външната фасада на къщата.

Прозорци, врати и фасади – Aluprof

Нов и иновативен продукт, MB-T T50 е една степен над стандартните системи по отношение на ефективност и функционалност. Той предлага изключителна изолация и устойчивост на атмосферни влияния, постигани от специалната 3-зонова каскадна система за отводняване и вентилиране в зоната на стъклопакета.

Иновативният му дизайн пести време и следователно, средства за изработка, поради изрязания под прав ъгъл хоризонтален профил за съединение с вертикалния профил. Стандартната конфигурация на системата може да се подобри, за да съответства на изискванията за сигурност и пожароустойчивост.

СВАЛИ КАТАЛОГ

Входни врати / серия AG

Входните врати, не са ли една от най-важните части на нашия дом? Те защитават ни от студа, от дъжда или от крадците, да спомена само тези примери. Врати също така ни пази от уличния шум.

Но как да направите правилния избор и да купите врата, която ще отговори на нашите очаквания и ще ни служи с години? Въпрос, който изисква внимание съображение преди покупката е коефициентът на топлопреминаване (U). Колкото по-ниска е неговата стойност, толкова повече топлина ще остане с нас вътре.

СВАЛИ КАТАЛОГ

ГАЛЕРИЯ

Scroll to Top