Врата от неръждаема стомана

ВИСОКО КАЧЕСТВО И УСТОЙЧИВОСТ

Неръждаемата стомана е много специална, каквито са и вратите произведени от нея. Несравними, когато става дума за стабилност и издържливост, тези врати са проектирани за онези пространства, в които обикновените материали не могат да се справят с атмосферните условия или където е необходимо поддържането на изключителна хигиена и се работи с много силни препарати.
Такива са лабораториите, фармацевтичните и медицински компании, химичните заводи и компаниите за приготвяне на храна, санитарни помещения и индустриални кухни. За тези места и не само, NovoPorta Clean ER-1 е най-подходящата врата.
Това, което прави тази врата специална е не само фактът, че е внимателно произведена в специално създадени за целта производствени халета. Освен качеството й да издържа на третиране с киселинни и алкални почистващи препарати, тя притежава и много приятна визия. С атрактивния си сатениран или матов ефект на повърхноста, вратата привлича вниманието във всяка среда. Предлага се с множество опции: от остъкление до магнитни контакти.
Изключително устойчива, с чудесна визия

 

ГАЛЕРИЯ

Scroll to Top