Махови гаражни врати

ЗАЩО МАХОВА ГАРАЖНА ВРАТА

Маховите врати са проверена и тествана класика, когато става въпрос за гаражни врати и са изключително популярни. Състоят се от единична галванизирана врата с носещи лостове, монтирани на пружини от двете страни, които могат да се управляват ръчно или електрически. Пред гаража трябва да се предвиди достатъчно място за изнасянето напред на крилото на вратата по време на отваряне.

Маховите гаражни врати обикновено не са толкова скъпи, колкото секционните гаражни врати. Клиентите, които държат на икономичността, могат да се възползват от изгодното съотношение на цена и качество, без да се налага да правят компромиси по отношение на атрактивност на модела или индивидуален дизайн.

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ НА МАХОВИТЕ ВРАТИ

Кликнете върху линка вляво, за да видите видеоклип с обяснение на принципа на действие на маховите гаражни врати.

Можете да намерите подробни видеоклипове, обясняващи предимствата, монтажа и програмирането на маховите гаражни врати на Novoferm по канала YouTube на Novoferm:

Най-високо качество, комбинирано с безопасност

Основата на качеството без компромиси се поставя още при изработката. Горещо поцинкована ламарина и грундиране с електростатично прахово покритие на основата на полиестер защитават двойно гаражната вратата срещу корозия. Крилото на вратата и блок касата, релсовият път, повдигащите лостове и всички други елементи също са поцинковани. Устойчивите на усукване трайно заварени ъглови съединения и отворените профили с напречно укрепване осигуряват максимална стабилност. И тъй като сме убедени в трайността на тази конструкция, даваме гаранция от 10 години.

Нищо не се спестява за сметка на безопасността. Това важи с еднаква сила както за маховите гаражни врати, така и за задвижванията. Безопасността за хората се гарантира чрез автоматично изключване и саморегулиращо се ограничение на силата, защита от взлом чрез триточкова система за централно заключване на принципа на трезорите за маховите гаражни врати и за самоблокиращите се задвижвания. Безопасност и качество. Това е Novoferm.

 

1. Защитава хората: Вратата, която сама се контролира

Маховата гаражна врата Novoferm със задвижване е оборудвана със самоконтролираща се изключваща автоматика. Когато при затваряне вратата срещне препятствие, независимо дали е предмет или лице, тя спира и се отваря незабавно при най-малко съпротивление.

2. Защитава имуществото Ви: изключителна защита от взлом

Маховата гаражна врата Novoferm със задвижване защитава вашето имущество чрез 3-точкова блокировка (вкл. BDIP релса) на принципа на трезора. Двустранна блокировка чрез масивни болтове в касата и допълнително централно заключване на задвижването към горния край на крилото на вратата.

3. Комфортно отваряне и затваряне

Специално конструираните повдигащи лостове позволяват лесното отваряне и затваряне на гаражната врата, независимо дали е ръчно или чрез електрическо задвижване.

4. Максимална безопасност при експлоатация

Мощните тройни пружинни пакети гарантират максимална функционална надеждност и изключителна лекотата на експлоатиране. Дори ако една от пружините се счупи, тя не може да падне, защото е здраво закрепена както горе, така и долу. Освен това, останалите пружини ще задържат гаражната врата.

5. Допълнителни материали за защита

Независимото от пода хоризонтално заключващо устройство с масивни болтове в страничните каси е абсолютно сигурно при работа, защото не може да бъде достигнато отвън с никакви инструменти.

Предписанията са нещо добро, а да ги надхвърлиш – нещо още по-добро.

Всички махови гаражни врати Novoferm са сертифицирани съгласно европейския стандарт за махови врати EN13241-1.  

Като един от водещите европейски производители на врати, гаражни врати, каси и задвижвания, Novoferm винаги предлага максимална сигурност и най-високи стандарти за качество.

За нас е еднакво важно както продуктите ни да са в крак с най-новите технологични и екологични новости, така и да са сертифицирани по ISO 9001. А сертифицирането по EN 13241-1 потвърждава, че всички наши продукти отговарят на най-строгите изисквания на европейския стандарт за производство на гаражни врати.

Качеството, разбира се, е гарантирано:

10 години за всички стоманени махови гаражни врати и 5 години за всички дървени махови врати от масивна дървесина. Заедно с изключителното обслужване на вашия доставчик на продукти Novoferm.

LED осветлението над гаражната врата придава стил на предната архитектурна фасада на вашата къща. Само с 2 см височина и 4 см широчина комплектът за осветление заема толкова малко място, че когато е монтирано под щурца, се запазва почти цялата проходна височина на вратата.

Garagen-Schwingtor Beleuchtung

Scroll to Top