ИНДУСТРИАЛНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ

ИНДУСТРИАЛНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ

Нашите индустриални врати – решение, ориентирано към вашите нужди! Dips Doors предлага цял набор от възможности, когато става въпрос за промишлени секционни врати. Всяка врата на Novoferm е до известна степен различна. По отношение на форма, функция, детайли и възможности. Различна и по-добра, дори по-иновативна и устойчива. От Novoferm винаги можете да очаквате изключителни иновации, които служат за пример. Можете да избирате между секционните врати с високо ниво на топлоизолация и остъклените секционни врати NovoLux, заедно с многобройни функции и аксесоари.

Novoferm проектира решения, а не врати. Ето защо вашите конкретни нужди и изисквания винаги играят ключова роля в процесите на проектиране и производство. Ние изработваме индивидуални врати с изключително качество – до най-малкия детайл. Врати, които се търсят на пазара и които се използват в много широк спектър от сектори и сгради. От фирмени помещения до гаражи, от товаро-разтоварни рампи до фабрики. Вратите на Novoferm наистина са навсякъде.  

Всичко под един покрив  

Производството на Новоферм се извършва в собствени заводи и в съответствие с европейските регламенти, закони и стандарти. Затова може да сте сигурни, че вратите на Новоферм отговарят и на най-строгите стандарти. В допълнение, стратегическото партньорство с водещи производители ни позволява да предложим пълна гама от индустриални и гаражни врати с доказан произход. Ние имаме надеждни доставчици, от които купуваме качествени части и компоненти по целия свят. По този начин Новоферм гарантира най-високите в бранша стандарти за качество.

От производството до доставката  

Панелите за врати и релсовите системи се произвеждат и сглобяват автоматизирано в нашите високотехнологични производствени съоръжения. Необходимите пружинни модули се сглобяват в нашите бази. Компонентите се произвеждат от специализирани подизпълнители. Всички съставни компоненти се събират в предварително планирана позиция в склада, готови за доставка до избрано от вас местоположение.

С мисъл за съвършенство

Стремежът ни в Новоферм е да определяме тенденциите и затова непрекъснато инвестираме в хора, материали и работно оборудване. В същото време осъзнаваме, че цената е основен фактор при избора на индустриална врата. Но компромиси с качеството не се правят. По-конкретно, ние се фокусираме върху разработването на по-съвършени производствени методи, тъй като това е единственият начин да гарантираме постоянна възможност да предлагаме най-качествените продукти на пазара на изключително конкурентни цени.  

Сервизно-ориентирана и достъпна

Ние от Новоферм разработваме и произвеждаме. Освен това облекчаваме нашите клиенти по отношение на логистиката, монтажа и сервиза. Сътрудничим си с мрежа от компетентни доставчици в цяла Европа, за да гарантираме, че ще ви предоставим съдействие по всяко времe. Там винаги ще ви посрещнат и ще ви предложат експертен съвет, както и ще отговорят на всички ваши въпроси.

Изготвяне на индивидуална оферта  

Софтуерът за пресмятане на вратите дава възможност на търговските партньори на Новоферм лесно и бързо да изчисляват и поръчват всеки един модел врата. Програмата обхваща цялата продуктова гама, включително секционни врати Thermo, NovoLux и NovoLux XL, ролетни врати и решетки, бързо движещи се и гаражни врати. Разбира се, товаро-разтоварната техника също е включена. Програмата генерира оферти и подробна планова документация според индивидуалните решения на клиента. Системата гарантирано изчислява правилната цена и технически осъществими решения. Правим всичко това за Вас, защото ценим всеки наш клиент.

Сертифицирана безопасност

Продуктите на Novoferm са обект на непрекъсната и задълбочена проверка на издръжливостта. Тестовите модели се отварят и затварят 30 000 пъти, преди да бъдат проверени от експерти. Все пак, неимоверните ни усилия за осигуряване на високо качество и безопасност се отплащат. Нашите секционни врати и всички техни физически характеристики напълно отговарят на изискванията на EN 13241-1 и са одобрени от TÜV Nord.  

Физически характеристики  

Многобройните механични и електрически характеристики на секционните врати Новоферм са подложени на продължително изпитване. TÜV Nord, най-стриктният проверяващ орган в Германия, провежда тези изпитвания и класифицира всяка тествана характеристика. Това позволява да се сравнят качествата на подобни продукти от различни марки.

Критерии за оценка

Оценката на секционните врати на Новоферм включва преглед на следните характеристики:

  • Натоварване от вятър

  • Водонепропускливост

  • Въздухопропускливост

  • Звукоизолация

  • Топлоизолация
  • Безопасна употреба
 

Галерия

ЦВЕТОВЕ

  • От вътрешната страна на вратата:                        Прахово-полиестерично покритие RAL 9002
  • От външната страна на вратата (стандартно):  Прахово-полиестерично покритие RAL 9016
  • От външната страна на вратата:                              Цвят Super Color или RAL по избор срещу доплащане
Scroll to Top