Вградени пешеходни врати

СЕКЦИОННИ ГАРАЖНИ ВРАТИ С ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВРАТИ

Перфектно интегрирана. Ако гаражът ви е твърде тесен за съседна врата, но вие не искате да се лишавате от удобството на тази врата, ние препоръчваме вградена допълнителна врата. Допълнителните врати се предлагат за всички гаражни врати модел iso 45 с широчина до 5 м.

Те предлагат проходна широчина на отвора до 85 см (обшивки на касети: 60 см) и имат двустенна топлоизолация за перфектни топлинни характеристики.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРАГА НА ВРАТАТА

Здравата каса на крилото на вратата, комбинирана с праг от алуминиев профил с шестмодулно подсилване, гарантира превъзходна стабилност и функционална надеждност, намалявайки до минимум провисването на крилото, дори когато вратата е отворена или крилото на вратата бъде повдигнато. Височината на прага на вратата от черен анодизиран алуминий е само 24 мм, така че достъпът е удобен и се осигурява лесно влизане и излизане на велосипед или мотопед. 

ВРАТАТА СЕ ЗАТВАРЯ САМОСТОЯТЕЛНО

За това се грижи серийният горен автомат за затваряне. Това е особено практично, когато и двете ви ръце са заети, например за да избутате вашия велосипед, мотопед или косачка от гаража. Срещу минимална добавка към цената се доставя и фиксиращ модул (при отваряне на 90°). 

ПРОФИЛИ СЪС ЗАОБЛЕНИ ЛИНИИ

Профилите със заоблени линии и скритите панти осигуряват естетичния общ вид на гаражната врата. Стандартно касата на вратата е боядисана в бяло, подобно на RAL 9016. Касата може да се боядиса в същия цвят като крилото на вратата във всички останали RAL цветове срещу минимално оскъпяване. При гаражните врати с нанесени покрития (дървесни тонове, сатенено сиво, сатенено кафяво) касата може да се достави в оптично кореспондиращ тон срещу минимално оскъпяване. 

 
НАДЕЖДНА МНОГОКРАТНА БЛОКИРОВКА

Опазете себе си и вашата собственост. Ако от вашия гараж има директен достъп към къщата, ако се използва като помещение за хоби или съхранявате в него скъп планински велосипед, тогава се препоръчва многократна блокировка на допълнителната врата.

Всяка секция на допълнителната врата се блокира със собствен заключващ механизъм и може лесно и удобно да се задейства отвътре и отвън чрез централна брава с европатрон.

Scroll to Top