Твоят дом ще е перфектен

Чешки интериорни врати SAPELI

Чешки врати САПЕЛИ

 1. НИЕ НАВСЯКЪДЕ СМЕ БЛИЗО ДО ВАС
  Вратите и касите САПЕЛИ можете да купите в повече от 300 места за продажба. За монтажа препоръчваме да се обърнете
  към сертифицирани и оторизирани фирми, които редовно минават курсове за обучение.

 2. КАЧЕСТВО
  Използваме най-качествени суровини и производствени технологии. По този начин можем да предложим 5 години
  гаранция за избрани серии модели. САПЕЛИ притежава също сертификат ISO 9001.

3. СЪВЪРШЕН ДИЗАЙН
Външният вид на вратите и касите САПЕЛИ е на световно ниво. Нашият развоен отдел непрестанно подготвя за Вас нови и
модни модели. Следим най-новите тенденции в изграждането на интериорите и към тях приспособяваме нашите проду-
кти. Целта ни е да правим продукти, от които според своите си представи и интериор да си избере всеки.

 1. СРОК ЗА ДОСТАВКА
  От дълго време полагаме усилия, за да съкратим сроковете на доставка. Информация за точния срок на доставка
  ще Ви предоставят нашите търговски партньори.

 2. ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ
  Обърнете се към нас или към нашите търговски партньори, ще Ви посъветваме с желание и напълно безплатно.

 3. ЦЕНА
  Отделните Препоръчителни цени са посочени директно в каталога при всеки модел, така че имате възможност бързо
  да установите цената на избраната от Вас врата. Цените са препоръчителни и без ДДС.

 4. ТРАДИЦИЯТА НА САПЕЛИ
  Историята на фирмата започва чак от 1870 година. Понастоящем САПЕЛИ е най голямата и с традицията си –
  най-старата производителка на фурнировани врати в Чешката република.

 5. КОНСТРУКЦИЯ
  Използваме съвременни технологии. Конструкцията на вратите и касите САПЕЛИ е на върхово равнище не само
  в границите на Чехия, но и в цяла Европа.

 6. ИМАМЕ ЛИ ИСТИНСКИ САПЕЛИ?
  Вратите и касите САПЕЛИ ще познаете много лесно – те са перфектно изработени и са обозначени на обкова и на касите с логото на САПЕЛИ. На горната панта на вратата ще намерите специална самолепка.

 7. ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА ИКОНОМИИТЕ
  Фирма САПЕЛИ е включена в програмата Зелена светлина за икономиите с продуктите "входна врата за апартамент"
  и "външна масивна врата".

Услуга от каталога

- Каталог на чешки врати САПЕЛИ


Български интериорни врати

Стилова линия "Лукс"

Стилова линия "Лукс" обединява врати от най-висок клас. Визията им е модернистична, с олекотен и изчистен дизайн. В стилово отношение моделите чудесно се вписват в интериори със съвременен облик и изчистени линии. Луксозният общ вид на вратите ги прави изключително подходящи за най-представителните помещения на дома. Те се поставят предимно на холове, салони и дневни.


Стилова линия "Авангард"

Стилова линия "Авангард" представя остъклени врати с модернистичен облик. Формите на остъкляване са нетрадиционни и придават на вратите оригинален и ефектен вид. Моделите имат универсално, приложение като най-често се поставят на тарпезарии, холове и кухни.


Стилова линия "Стил"

Линия "Стил" включва остъклени врати със съвременен дизайн и олекотени форми. Вграденото стъкло може да бъде матирано, гладко, фигурално, с витраж, цветно или прозрачно. В зависимост от избраното остъкляване вратите могат да добиват класическа или по-модернистична визия. В стилово отношение, тяхното приложение е универсално и те чудесно се вписват в различни типове интериори. Традиционно вратите от линия "Стил" се използват за трапезарии, дневни и холове.


Стилова линия "Зефир"

Стилова линия "Зефир" обединява остъклени врати с по-класически облик и универсално приложение. Използваното стъкло може да бъде матирано, гладко, фигурално, с витраж, цветно или прозрачно. Според избора на стъкло, вратите от линия "Зефир" могат да придобият традиционен или по-модернистичен вид и умело да се впишат в различни видове интериор.

Моделите "Зефир" намират приложение предимно в представителната зона на дома и най-често се използват за холове, трапезарии, кабинети.


Стилова линия "Елегант"

Вратите от стилова линия "Елегант" са плътни релфни (едностранно или двустранно фрезовани). Изработените по тях фигури могат да бъдат с по-изчистени линии или с класически диазайн. Така вратите придобиват съвременна или ретро визия и идеално се вписват в различни стилове интериор. Притежават отлични шумо- и топлоизолационни свойства и са идеални за помещения, които осигуряват уединение и тишина. Изключително подходящи са за спални кабинети, детски стаи, бани.


Стилова линия "Класик"

Стилова линия "Класик" представя плътни гладки врати с покритие от естествен фурнир или полиуретанова боя. Визията им е семпла и олекотена. В стилово отношение вратите са универсални и са чудесно допълнение към всеки интериор. Вписват се към всеки стил и перфектно се съчетават с останалите части от интериора.

Притежават отлични шумо- и топлоизолиращи качества и са изключително подходяши за помещения от "нощната" зона на дома - спални, детски стаи, бани. Във влажни помещения могат да бъдат изпълнени с едностранно PVC лице за защита при директно обливане с вода, като същевременно с това запазват естетическата си визия към съседното помещение.


Стилова линия "Хармония"

Линия "Хармония" обединява различни модели портали. Представените типове са илюстрирани, като в действителност пълната гама портали включва почти всички видове остъклени или стъклени врати с разностранна стилова насоченост.

Порталите са отлично решение за организиране на пространството от дневната зона на дома. Те имат изключително атрактивна визия и са чудесна алтернатива на традиционните способи за разделяне на помещенията. Благодарение на голямата площ остъкляване, те допълнително осветяват помещенията и оптически разширяват пространството.


Стилова линия "Комфорт"

Стилова линия "Комфорт" включва плъзгащи и чупещи се врати и портали. Представените модели са илюстрирани, а в действителност дизайнът на вратите може да бъде изключително разнообразен.

Чупещите се врати могат да бъдат решени в различни цветове и покрития, с различни варианти на фрезоване. Те са идеално решение за помещения с ограничено пространство за отваряне - гардероби, подстъбищни пространства, складови и сервизни помещения. Чудесно се вписват във всеки интериор и предлагат изключително удобство при организиране на пространството.

Плъзгащите врати са още една прекрасна алтернатива на стандартните врати. Те могат да се движат покрай стена или да се прибират в специално конструиран стенен джоб. Предлагат се разнообразни варианти - плътни или остъклени, гладки или фрезовани, с класическа или модернистична визия. Умело се вписват във всеки интериор и осигуряват изключително удобен преход към кабинети, трапезарии, холове.


Стилова линия "Престиж"

Линия "Прстиж" включва остъклени врати с фрезована долна част. Визията им е класическа и в стилово отношение намират много широко приложение. Общият им вид може да бъде стилово разнообразен благодарение на различните видове вградено стъкло. Стъклата могат да бъдат витражни, фигурални, матирани или гладки, прозрачни или решени в цвят.

Вратите от линия "Престиж" отлично се съчетават със съответните модели "Елегант". Изключително подходящи са за помещения от дневната зона на дома - дневни, трапезарии, кухни.


Стилова линия "Нева Лукс"

"Нева Лукс" е една от новите линии в нашата колекция и обединява врати от най-висок клас. Вратите са изцяло стъклени, изработени от закалено стъкло, което може да бъде матирано или прозрачно, бяло или в цвят. Върху стъклото могат да бъдат изобразени различни фигури чрез матиране по дизайнерски елемент.

Моделите са изключително подходящи за модернистични олекотени интериори и са чудесен вариант за преход към холове, дневни, трапезарии. При по-смели дизайнерски решения вратите "Нева Лукс" се поставят и на бани.

Визията им е изключително атрактивна. Те са ефирни, модернистични, луксозни. Имат стилно излъчване и допълнително подчертават ефекта на интериорния контекст, в който са поставени.


Стилова линия "Селен"

Линия "Селен" включва врати със стилна и елегантна визия. Характерният им облик се определя от вертикалните фризове и средната хоризонтална фурнирована част. Вратите могат да бъдат плътни или с остъкляване.

Моделите "Селен" са изключително атрактивни. В стилово отношение, чудесно се вписват и в модернистични, и в по-традиционни интериори, като често пъти те самите са ярък акцент в обзавеждането.

Приложението им е многостранно. Подходящи са както за дневната, така и за нощната зона на дома. Често пъти се използват и при аранжиране на офисни пространства.


Стилова линия "Интарзия"

"Интарзия" е една от новите стилови линии. Тя обединява плътни гладки врати с изключително ефектен дизайн. Характерната визия на моделите се получава чрез полагане на няколко фурнира или чрез полагане на един и същ фурнир в различни посоки.

Вратите "Интарзия" имат елегантен стилен облик, с изчистени линии и олекотени форми.


Стилова линия "Line"

"Line" е една от най-новите стилови линии в нашата колекция. Тя обединява плътни гладки врати с вградени една или повече алуминиеви лайсни.

Вратите са с отлични топло- и шумоизолационни свойства и са изключително подходящи за спални, детски стаи, кабинети.


Стилова линия "Нова"

"Нова" е една от най-актуалните стилови линии. В нея са представени плътни гладки врати с вградена иноксова лента.

Вратите "Нова" са модернистични и ефектни, с изключително запомнящ се дизайн. Чудесно се вписват в интериори със съвременен урбанистичен облик, като допълнително подчертават съответните дизайнерски решения.


Стилова линия "Абанос"

В стилова линия "Абанос" са включени модели с новаторски модернистичен дизайн. Вратите от серия "Абанос" имат екстравагантно провокативно излъчване. Те са подходящи за домове, офиси или студиа с предизвикателен облик и смели дизайнерски решения.

Характерно за моделите "Абанос" е покритието от екзотичен напречно ориентиран фурнир. Използва се луксозен обков и скрити панти. Вратите могат да бъдат изработени със стандартна височина или с височина до тавана на помещението.


Стилова линия "Smart"

Линия "Smart" включва интелигентни врати с вградена сложна високотехнологична система за контрол на достъпа. Същевременно с това вратите напълно запазват естетическия си облик и могат да бъдат изпълнени с произволен модел плътни или остъклени врати.

При вратите "Smart" заключването и отключването се извършва чрез биометрично сканиране на пръстов отпечатък посредством системата за достъп eKey TOCAhome. Технологията за оторизиране на достъпа се базира на биометрията и използва сензор с термична линия. По този начин вратата се отваря само при сканиране на "жив" пръзтов отпечатък. Така злоупотребите и неоторизирания достъп са напълно изключени.

Вратите от линия "Smart" са изключително удобни, а тяхното управление е лесно и интуитивно.

Те са отлично решение за повишена сигурност и контрол на достъпа до вътрешни помещения, които изискат висока степен на защита.